GROBARI, OBRATITE PAŽNJU: Evo gde i kako možete da kupite ulaznice za 162. Večiti derbi

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2020, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GROBARI, OBRATITE PAŽNJU: Evo gde i kako možete da kupite ulaznice za 162. Večiti derbi

Praznik fudbala je u nedelju.

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana će u nedelju od 18 časova na stadionu "Rajko Mitić" odigrati 162. Večiti derbi, a navijači crno-belih će svije ulaznice moći da kupe od četvrtka do subote na blagajnama stadiona u Humskoj.

Na stadionu Partizana će navijači moći isključivo da kupe ulaznice za južnu tribinu po ceni od 500 dinara, a blagajne će raditi od četvrtka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do nedelje od 10 do 18 časova.

Osim u Humskoj, navijači crno-belih će moći da dođu do dragocenog parčeta hartije i putem Tiketlajna.

Ulaznice za Istok i Zapad navijači Partizana će morati da kupe na stadionu "Rajko Mitić", a cene su 800 dinara bočni delovi Istoka, 1.000 centralni deo Istoka, 1.200 Zapad, dok za Zapad VIP ljubitelji dobrog fudbala treba da izdvoje 1.500 dinara.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Viki Odintcova, devojka Luisa Hamiltona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.