Ženski vaterpolo klub Vojvodina dominira srpskim bazenima (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Feb.2023, 14:37

Ženski vaterpolo klub Vojvodina dominira srpskim bazenima (AUDIO)

Novosađanke su nedavno osvojile Kup Srbije, pobedom protiv Crvene Zvezde rezultatom 12:09 i to je peti trofej u nizu. Na proleće boriće se i za odbranu titule u prvenstvu.

Zadovoljni smo i srećni postignutim, plan nam je ponovo da odbranimo duplu titulu i ove godine osvojimo Prvenstvo Srbije. Naša ekipa je poprilično mlada, prosek godina je oko dvadeset, dvadeset jedna. Većinu čine devojke iz naše škole >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << vaterpola, poput Nikoline Travar, Milice Boćan, Dunje Banjac... Veoma je bitno razvijati mlađe kategorije i tako stvoriti bazu za seniorski tim, kaže za Radio Novi Sad trener vaterpolistkinja Vojvodine Slađana Drezgić.

Opširnije u audio zapisu.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.