Zbog kiše završnica Svetske lige u dnevnom terminu

Izvor: RTS, 20.Jun.2019, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog kiše završnica Svetske lige u dnevnom terminu

Utakmice za plasman na završnom turniru Svetske lige, zbog vremenskih uslova, igraće se u subotu i nedelju u dnevnom terminu, saopštio je Vaterpolo savez Srbije.
U subotu i nedelju utakmice za razigravanje za plasman igraće se u prepodnevnim terminima od 10 i 11.45 sati, dok će se polufinalni mečevi u subotu, odnosno utakmica za treće >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << mesto i finale u nedelju igrati od 15 i 16.45 časova.

"Bili smo primorani da donesemo ovakvu odluku kako bismo osigurali da se svi mečevi odigraju u planiranom roku. Na vremenske prilike, odnosno u ovom slučaju neprlike, nismo mogli da utičemo, ali smo ipak morali da se prilagodimo situaciji i pronađemo rešenje koje će nam omogućiti da se turnir neometano privede kraju.
Pozivamo publiku da i tokom vikenda u velikom broju dođe na otvoreni bazen SC Tašmajdan i pruži podršku našim vaterpolistima", izjavio je generalni sekretar VSS Nemanja Marijan.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.