Vujasovi delfini briljiraju: 25, 27, 25...

Izvor: Mondo, 08.Avg.2017, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujasovi "delfini" briljiraju: 25, 27, 25...

Juniorska vaterpolo reprezentacija "surova" i protiv Novog Zelanda.

Foto: MN Press

Naši mladi "delfini" igraju sjajno!

Startovali su na Svetskom prvenstvu za juniore pobedom nad Argentinom 25:6, pa potom deklasirani Kinu 27:4, da bi treći trijumf na bazenu "Milan Gale Muškatirović" savladali i Novi Zeland, opet ubedljivo: 25:5 (8:1, 8:0, 2:2 i 7:2).

Najefikasniji u sastavu Vladimira Vujasinovića bili su Nikola Radonjić, Marko >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Janković, Filip Radojević i Radomir Drašović sa po četiri gola, tri je dao Petar Velkić, dva Nikola Lukić a po jedan Ivan Gvozdanović i Petar Tomić.

Srbija je prvoplasirana u grupi "D" sa sve tri pobede i strašnom gol-razlikom 77:15, a u sredu od 18 časova naši "delfini" igraju protiv Australije.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.