Vučić čestitao vaterpolistima: Još jednom ste obradovali Srbiju

Izvor: RTS, 23.Jun.2019, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić čestitao vaterpolistima: Još jednom ste obradovali Srbiju

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je vaterpolo reprezentaciji Srbije titulu na završnom turniru Svetske lige. "Delfini" su u finalu savladali Hrvatsku, rezultatom 12:11.
Na taj način, ekipa Dejana Savića nije stigla samo do novog trofeja, već i do vize za Olimpijske igre u Tokiju 2020. godine.

"Čestitam svim momcima iz reprezentacije Srbije na veličanstvenoj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pobedi i ogromnom uspehu. Još jedanput obradovali ste celu Srbiju i hvala vam na svemu! Čestitam i reprezentaciji Hrvatske na izuzetnoj igri", napisao je Vučić na "Tviteru".
Naša selekcija je došla do trijumfa na Tašmajdanu uprkos jakom nevremenu i katastrofalnim uslovima za igru.
Filipović i Mandić najviše su se istakli sa po četiri gola, dok su Jakšić, Mitrović i Aleksić postigli po jedan pogodak.
U redovima Hrvatske najefikasniji su bili Vukičević sa pet, kao i Bušlje i Fatović sa po dva gola. 
Pogledaj vesti o: Vaterpolo,   Vize,   Olimpijske igre,   Japan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vaterpolisti potopili Hrvate, a onda se Vučić oglasio na društvenim mrežama (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je na Tviteru vaterpolo reprezentaciji Srbije osvajanje Svetske lige...- Čestitam svim momcima iz reprezentacije Srbije na veličanstvenoj pobedi i ogromnom uspehu. Još jedanput obradovali ste celu Srbiju i hvala vam na svemu! Čestitam i reprezentaciji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Gradonačelnik Beograda čestitao vaterpolistima

Izvor: RTS, 23.Jun.2019

Gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić čestitao je vaterpolo reprezentaciji Srbije titulu na završnom turniru Svetske lige. . Vatrpolo reprezentacija Srbije savladala je na Tašmajdanu selekciju Hrvatske sa 12:11...

Nastavak na RTS...

Naslovne strane za ponedeljak, 24. jun 2019. godine

Izvor: Beta, 24.Jun.2019, 10:27

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak, 24. jun pišu o pobedi vaterpolo reprezentacije Srbije u finalu Svetske lige i plasmanu na Olimpijske igre, odnosu Srbije prema taksama  kosovskih vlasti i drugim temama.ALO  -  O nevremenu list piše pod naslovom "U Banatu led kao pomorandža".BLIC ...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.