Voša u derbiju poražena od Zvezde

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jan.2016, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voša u derbiju poražena od Zvezde

U okviru 12. kola vaterpolo regionalne lige Vojvodina je u Novom Sadu u derbi meču poražena od beogradske Crvene zvezde rezultatom 9:10.

Vojvodina je bolje započela duel i već posle tri minute imala vođstvo od 2:0, ali je Zvezda do kraja prve četvrtine potpuno preokrenula rezultat i na pauzu otišla sa prednošću 3:2.

U drugoj četvrtini >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << gosti ponovo bolji. Boljom igrom u odbrani i odličnom realizacijom, Zvezda na poluvreme odlazi sa prednošću 6:4.

U trećoj četvrtini domaći vaterpolisti odličnom igrom dolaze do izjednačenja, ali Zvezda u finišu četvrtine uspeva da postigne gol i na pauzu pred poslednji deo igre ode sa vođstvom od 9:8.

U poslednjoj deonici, Vojvodina je ponovo uspela da dođe do izjednačenja, ali je Zvezda tri minute pre kraja došla do pobedonosnog pogotka.

Najefikasniji igrač na utakmici bio je Zvezdin Aksentijević sa 4 gola, dok su kod Vojvodine najbolji bili Ćatović sa tri, odnosno Gvozdanović strelac 2 gola.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.