Vojvodina će pokušati da iznenadi Seged

Izvor: RTS, 05.Feb.2009, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina će pokušati da iznenadi Seged

Trener Vaterpolo kluba Vojvodina OTP Dejan Stanojević izjavio je da će njegovi igrači ući maksimalno angažovano u revanš utakmicu četvrtfinala LEN kupa i pokušati da u gostima iznenade ekipu Segeda.

 Stanojević je na konferenciji za novinare rekao da i dalje misli da je iskusna mađarska ekipa favorit za prolazak u polufinale, ali da njegov tim, uz maksimalno angažovanje i odgovornost u igri, ima šanse >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da pobedi.

"Mi smo i u prvom susretu igrali odgovorno i maksimalno angažovano, ali smo imali lošu realizaciju sve do poslednje četvrtine, kada smo sustigli vođstvo Segeda od 10:6. U subotu počinjemo od nule i nemamo šta da izgubimo", rekao je trener Vojvodine.

Stanojević je kazao da i u revanšu očekuje da će Seged igrati statično, sa puno kontakta i da će se oslanjati na iskustvo, zbog čega ne vidi razlog da njegov tim krene agresivno.

"Ne vidim razlog zašto i u revanšu ne bismo nametnuli agresivnu igru i na taj način dobro otvorili utakmicu. Mi ćemo u susret ući maksimalno i pokušati da iznenadimo i pobedimo", rekao je prvi strateg vaterpolista Vojvodine.

Jedan od najboljih strelaca akipe u prvom susretu Miloš Ćuk rekao je da su igrači svesni da im predstoji najznačajnija utakmica u dosadašnjoj karijeri i da im je želja da pokažu u bazenu da vrede i da mogu da pariraju dobrim evropskim ekipama.

"Pobeda nije nemoguća i daćemo sve od sebe da to i učinimo", rekao je Ćuk.  Njegov kolega Uroš Kalinić rekao je da Vojvodina ima snage da se nosi sa Segedom i, ako igrači ne podlegnu atmosferi na tribinama, mogu da učine utakmicu veoma zanimljivom i na kraju ostvare dobar rezultat.

Revanš utakmica između Segeda i Vojvodine igra se u subotu, 7. februara, na plivalištu u Segedinu. Prvi meč zavšen je bez pobednika 10:10.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novosadski „delfini" iznenadiće Seged

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Feb.2009

NOVI SAD - Trener Vaterpolo kluba Vojvodina OTP Dejan Stanojević izjavio je danas da će njegovi igrači ući maksimalno angažovano u revanš utakmicu četvrtfinala LEN kupa i pokušati da u gostima iznenade ekipu Segeda.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.