Vaterpolo savez  prekinuo saradnju sa Stanojevićem

Izvor: Blic, 12.Nov.2013, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolo savez prekinuo saradnju sa Stanojevićem

Vaterpolo savez Srbije (VŠ) prekinuo je saradnju sa trenerom Vojvodine Dejanom Stanojevićem, koji je u proteklih 11 godina radio u raznim reprezentativnim selekcijama.

VSS se zahvaljuje Stanojeviću na rezultatima, uspesima i teškim trenucima koje je ostvarivao i delio sa svim članovima nacionalnih selekcija.

"O stručnosti, kolegijalnosti i ljudskim kvalitetima Dejana Stanojevića nije potrebno trošiti puno reči, godine uspešnog rada i zadovoljstva svih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji su sarađivali sa njim su najbolji dokaz svega toga. Uz konsultacije sa selektorom A reprezentacije Srbije, koji ima pravo na autonomiju prilikom izbora svih saradnika u okviru stručnog štaba, odlučeno je da se zahvali Stanojeviću i da se šansa da nekome iz plejade mladih i talentovanih stručnjaka koje srpski vaterpolo ima", navodi se u saopštenju VSS.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vaterpolo savez prekinuo saradnju sa Stanojevićem

Izvor: Dzungla.org, 12.Nov.2013

Vaterpolo savez Srbije (VŠ) prekinuo je saradnju sa trenerom Vojvodine Dejanom Stanojevićem, koji je u proteklih 11 godina radio u raznim reprezentativnim selekcijama.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.