Vaterpolo savez pokrenuo akciju prikupljanja pomoći

Izvor: Vesti-online.com, 18.Maj.2014, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolo savez pokrenuo akciju prikupljanja pomoći

Vaterpolo savez Srbije (VSS) pokrenuo je danas akciju prikupljanja pomoći Šapcu i drugim mestima i apelovao na sve "dobronamerne pripadnike vaterpolo porodice" da se priključe.

 

"U najskorije vreme biće otvoren žiro račun gde će svako, shodno svojim mogućnostima, moći da da svoj doprinos u cilju hitne i neophodne pomoći građanima Srbije koji se nalaze u izuzetno teškoj situaciji. Svaka pomoć je dobrodošla a mi vaterpolisti ćemo kao i uvek >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << biti sa svojim narodom. Posebno sada, kada je situacija takva da je pomoć ugroženima, međusobna solidarnost i vera jednih u druge preko potrebna", navodi se u saopštenju VSS.

 

VSS je apelovao na klubove, igrače, trenere, funkcionere, sudije, delegate i navijače da se uključe u akciju pružanja pomoći.

 
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Vaterpolo savez pokrenuo akciju prikupljanja pomoći

Izvor: Blic, 18.Maj.2014

Vaterpolo savez Srbije (VSS) pokrenuo je akciju prikupljanja pomoći Šapcu i drugim mestima i apelovao na sve "dobronamerne pripadnike vaterpolo porodice" da se priključe..."U najskorije vreme biće otvoren žiro račun gde će svako, shodno svojim mogućnostima, moći da da svoj doprinos u cilju hitne...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.