Vaterpolo savez: Klubovi za nastavak, ali...

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Maj.2020, 21:11

Vaterpolo savez: Klubovi za nastavak, ali...

Vaterpolo savez Srbije (VSS) organizovao je danas sastanak sa klubovima Superlige na kojem je zaključeno da su svi za nastavak takmičenja u predviđenom formatu, uz naravno potpunu sigurnost kada je u pitanju zaštita od korona virusa.

"U narednim nedeljama, u zavisnosti od razvoja situacije, VSS će doneti konkretne odluke vezane za sudbinu takmičenja. Što se tiče mlađih kategorija, takođe je izražena spremnost da, ukoliko kompletna situacija to dozvoli, mogu da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se organizuju takmičenja, ali ostaje da se vidi u kom formatu", navodi se u saopštenju VSS.

Konstatovano je i da postoje objektivni problemi vezani za situaciju u kojoj su klubovi ostali bez očekivanih prihoda, kao i sa terminima početka rada bazena.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.