Izvor: RTS, 25.Okt.2020, 18:46

Vaterpolo savez CG: Prekinute pripreme, igrač pozitivan

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore prekinula je pripreme pošto je jedan igrač pozitivan na korona virus, saopštio je Vaterpolo i plivački savez Crne Gore. Posle tog nalaza svi igrači i članovi stručnog štaba poslati su odmah u izolaciju i pored toga što niko od njih nije dobio nikakve simptome.
Vaterpolo reprezentacija >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Crne Gore suočava se sa sve većim problemima tokom priprema zbog koronavirusa. Prvo je otkazan pripremni turnir koji je trebalo da se održi u zagrebu, a sada je i jedan član njihove selekcije bio pozitivan na testiranju.

"Treninzi u petak veče i subotu nisu održani, po nalogu nadležnog epidemiologa, zbog sumnje da jedan igrač ima simptome korona virusa, iako on dva dana pre toga nije trenirao sa ekipom. Sumnje su potvrđene i igrač od sinoć ima pozitivan nalaz na kovid-19 virus", saopšteno je iz Saveza.
Kako prenose podgoričke Vijesti, bilo je planirano da "ajkule" od 26. do 28. oktobra učestvuju na turniru u Zagrebu, ali je on u petak otkazan jer je kod jednog hrvatskog reprezentativca test takođe bio pozitivan.
"Svi ostali igrači koji su bili na pripremama, kao i članovi stručnog štaba, poslati su odmah u izolaciju i pored toga što niko od njih nije dobio nikakve simptome. U prevenciji zaštite njihovog zdravlja, svi su podvrgnuti testiranju i nalazi ostalih igrača su negativni", dodaje se u saopštenju VPSCG.
U medijima se ne navodi o kojem je igraču reč.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.