Vaterpolo: Zvezda izgubila od Steaue

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Mar.2019, 00:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolo: Zvezda izgubila od Steaue

Vaterpolisti Crvene zvezde ostali su bez ijednog boda ove sezone u Ligi šampiona, pošto su večeras u Beogradu izgubili od Steaue 9:7 (6:3, 1:2, 2:1, 0:1).

Crveno-beli su i 10. put poraženi u elitnom takmičenju, dok je ekipa iz Bukurešta drugim trijumfom nad Zvezdom došla do šestog boda.

Tri gola za Zvezdu dao je Veljko >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Tankosić, jedan manje od najefikasnijeg na meču Jerka Marinića Kragić iz Steaue.

Vaterpolisti Crvene zvezde naredni meč igraju na svom bazenu protiv moskovskog Dinama 27. marta.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Zvezdina noćna mora u Ligi šampiona se nastavila

Izvor: B92, 17.Mar.2019

Vaterpolisti Crvene zvezde ostali su bez ijednog boda ove sezone u Ligi šampiona, pošto su u Beogradu izgubili od Steaue 9:7 (6:3, 1:2, 2:1, 0:1).

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.