Vaterpolo: Tim oslabljen – ambicije iste

Izvor: Šumadija Press, 09.Maj.2015, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolo: Tim oslabljen – ambicije iste

Radnički večeras (18,45) u prvom duelu finala plej-ofa državnog Šampionata dočekuje beogradskog Partizana.

Iako su u finalu plej-ofa državnog Šampionata priželjkivali Crvenu zvezdu, zbog pojačane motivacije da se „crveno-belima“ revanširaju za dva prethodna poraza u finalu, vaterpolisti kragujevačkog Radničkog sa velikom željom za uspeh večeras dočekuju i ekipu Partizana.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Šumadija Press << – Crno-beli su nas pobedili na utakmici u Kragujevcu, što dovoljno govori da može da se očekuje interesantna i neizvesna utakmica., kao i cela finalna serija. Spremni dočekujemo finale, sa kadrovskim problemima, zbog odustajanja pojedinih igrača. Od onih na koje računamo neizvestan je Josip Vrlić, zbog obaveza prema reprezentaciji Brazila, kao i Slobodan Soro, golman Partizana, ali, moguće je da Vrlić zaigra – kaže Jugoslav Vasović, sportski direktor Radničkog.

I pored svega, Vasović naglašava:

– Svi pomenuti problemi ne umanjuju naše ambicije, želje i razmišljanja da u trećem pokušaju osvojimo titulu šampiona – kategoričan je Vasović.

Za sada se zna da u timu neće biti Filip Trajković i Marko Ćuk, a neizvestan je, kako može nezvanično da se sazna, i Nikola Dedović.

U Radničkom, kako kažu, očekuju veliku podršku navijača, a ulaznice za ovaj meč su u prodaji, po cenbi od 150m dinara, na info-pultu bazena Sportskog centra „Park“.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda,   Kragujevac

Nastavak na Šumadija Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVI PROBLEM ZA ŠUMADINCE: Dedović napustio Radnički pred finalnu seriju sa Partizanom

Izvor: HotSport.rs, 09.Maj.2015

Finalna serija plej-ofa prvenstva Srbije stratuje večeras, od 18.45 u Kragujevcu. Radnički u još većim problemima dočekuje Partizan, koji takođe muku muči sa raznoraznim problemima. Šumadinci su ostali bez još jednog važnog igrača i pitanje je u kojem će sastavu igrati protiv Partizana.. . Posle...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Šumadija Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Šumadija Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.