Vaterpolo: Solidan otpor favoritu

Izvor: NTV.rs, 06.Feb.2014, 01:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolo: Solidan otpor favoritu

Vaterpolisti Naisa poraženi su u Nišu od Radničkog iz Kragujevca rezultatom 12 : 5, u 10. kolu Prve ”A” lige (0 : 3, 2 : 2, 0 : 5, 3 :2 ).
I pre početka utakmice znalo se kome će bodovi pripasti, a jedan od najboljih evropskih timova ulogu favorita lako je opravdao. Ipak, i niški tim na momente, pre svega u drugoj i četvrtoj četvrtini, pokazao je svoj potencijal. Kragujevčane su do pobede predvodili Filip Filipović sa 3 postignuta gola, a po 2 su dali Popović, Marković i Đorđe Filipović.
Za niški tim 2 gola postigao je Čavić, a po 1 Rakonjac, Živić i Vasić. U sledećem kolu za 10 dana Nais je gost Banjice u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo,   Kragujevac

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Niški vaterpolisti poraženi od Radničkog

Izvor: JužneVesti.com, 06.Feb.2014

Vaterpolisti Naisa nisu uspeli da naprave iznenađenje u 10. kolu Prve A lige pošto su na bazenu Čair izgubili rezultatom 12:5 (3:0, 2:2, 5:0, 2:3) od kragujevačkog Radničkog.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.