Vaterpolo, Partizan i Šabac u finalu Kupa Srbije

Izvor: RTS, 16.Dec.2017, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolo, Partizan i Šabac u finalu Kupa Srbije

Vaterpolisti Partizana i Šapca boriće se za trofej u Kupu Srbije, pošto su u polufinalu bili bolji od Crvene zvezde, odnosno Naisa.
Partizan je u „večitom" derbiju nadigrao Zvezdu rezultatom 11:5 i u nedelju će braniti trofej, koji su crno-beli osvajali prethodne >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dve godine.

Crveno-beli su bili ravnopravan rival sve do sredine treće četvrtine, kada se Partizan rezultatski „odlepio" i mirno priveo meč kraju.
Šabac je u prvom polufinalnom duelu, posle boljeg izvođenja peteraca, savladao ekipu Naisa sa 10:9. U regularnom delu utakmice bilo je 7:7.
Finalni meč između Partizana i Šapca na programu je u nedelju od 20.30 na plivalištu u Bečeju.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rističević i Partizan srušili Zvezdu

Izvor: Mondo, 16.Dec.2017

Crno-beli će u nedelju od 20.30 časova protiv Šapca jurišati na treći uzastopni trofej u Kupu Srbije.

Nastavak na Mondo...

Partizan nadigrao Zvezdu i plasirao se u finale Kupa

Izvor: Beta, 16.Dec.2017

Vaterpolisti Partizana plasirali su se u finale Kupa Srbije pošto su večeras u polufinalu u Bečeju pobedili Crvenu zvezdu sa 11:5 (2:1, 1:2, 4:0, 4:2).U prve dve četvrtine nijedna ekipa nije uspela da se rezultatski odlepi, pa se na odmor otišlo rezultatom 3:3, ali su se potom crno-beli razigrali....

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.