Vaterpolisti bolji od SAD

Izvor: Radio 021, 12.Sep.2018, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolisti bolji od SAD

Vaterpolo reprezentacija Srbije pobedila je danas selekciju SAD sa 14:8 (6:3, 3:1, 3:0, 2:4), u drugom kolu Grupe B Svetskog kupa u Berlinu.

Srbiju je do pobede vodio Dušan Mandić sa pet golova, tri je postigao Gavril Subotić, Viktor Rašović i Ognjen Stojanović su se po dva puta upisali u strelce, a Sava Ranđelović i Đorđe Lazić po jednom. U redovima SAD najbolji su bili Brus Irving i Bendžamin Stivenson sa po dva gola.

Srbija je pitanje pobednika na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ovom meču praktično rešila posle prve četvrtine kada je posle tri gola Mandića i pogocima Lazića, Ranđelovića i Viktora Rašovića stekla prednost od 6:3. Izabranici Dejana Savića su bili dominantni i u naredne dve četvrtine (3:1, 3:0), u poslednjoj su se malo opustili, ali to nije dovelo u pitanje sigurnu pobedu.

Srpski vaterpolisti narednu utakmicu igraju sutra protiv Hrvatske. Meč je na programu od 16 časova.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.