Vaterpolisti Vojvodine u Kragujevcu protiv Radničkog

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Apr.2018, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolisti Vojvodine u Kragujevcu protiv Radničkog

Nastavlja se vaterpolo Superliga Srbije. U prvoj utakmici 4. kola u petak od 20.45, Vojvodina gostuje u Kragujevcu kod ekipe Radničkog.

Dve pobede i remi na Banjici na početku Superlige omogućili su Vojvodini da sa dobrim izgledima nastavi prvenstvo. Ipak, u redovima Novosađana spuštaju loptu i kažu da idu korak po korak, utakmicu po utakmicu.

Gostovanje u Kragujevcu protiv objektivno slabijeg rivala nova je šansa za osvajanje bodova. Znaju u Vojvodini da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << će do pobede doći samo ako imaju pravi pristup utakmici kao što je to bilo u prethodna tri kola, iako će ponovo biti oslabljeni.

Utakmica Radnički - Vojvodina igra se u petak u 20.45 u Kragujevcu, a u ostalim susretima 4. kola u subotu sastaju se Šabac-Valjevo,Partizan-Nais i Zemun-Crvena Zvezda.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo,   Kragujevac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vaterpolisti Radničkog dočekuju Vojvodinu (petak, 20.45 h)

Izvor: KGsport.info, 19.Apr.2018

. U 4. kolu Superlige Srbije, KVK Radnički će ugostiti do sada neporaženu novosadsku Vojvodinu, u petak od 20.45 časova, u kragujevačkom „Parku“.. Novosađani su u regionalnoj A2 ligi zauzeli treće mesto i tako stali na korak od plasmana u A1 ligu. Od start superligaškog takmičenja nagovestili...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.