Vaterpolisti Srbije protiv SAD u četvrtfinalu SP

Izvor: Studio B, 02.Avg.2015, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolisti Srbije protiv SAD u četvrtfinalu SP

Vaterpolo reprezentacija Srbije u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Kazanju igraće protiv selekcije SAD.

Ekipa selektora Dejana Udovičića pobedila je danas u osmini finala Brazil sa 7:3 i zakazala duel sa Srbijom, koja se direktno našla među najboljih osam selekcija posle prvog mesta u grupnoj fazi.

"I jednima i drugima je ovo treće takmičenje i na izmaku smo snaga. Srbija je jedina ekipa koju skoro sigurno ne možemo da pobedimo. Za nas će to biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << veliko iskustvo, čast nam je da igramo protiv nje. Realnost je takva i posle toga planiram da razigravam mlađe igrače. Srbija je najjača na prvenstvu", rekao je Udovičić za sajt VŠ.

Četvrtfinalna utakmica između Srbije i SAD igra se u utorak od 20.30 po našem vremenu.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VATERPOLO (SP): Na redu su Ameri!

Izvor: Mondo, 02.Avg.2015

Reprezentacija Srbije u četvrtfinalu Svetskog prvenstva će igrati protiv SAD...Foto: Mondo/ Stefan Stojanović..Da bi se našli u borbama za medalje, vaterpolisti Srbije moraće u utorak od 20.30 časova da pobede SAD, u četvrtfinalnoj utakmici šampionata sveta u Kazanju..."Delfini" su se među osam...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.