Vaterpolisti Srbije čekaju Španiju u Nišu na kraćem terenu, na meč za 400 dinara

Izvor: Blic, 10.Nov.2014, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolisti Srbije čekaju Španiju u Nišu na kraćem terenu, na meč za 400 dinara

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić saopštio je spisak za utakmicu protiv Španije u Nišu u prvom kolu Svetske lige.

Na spisku se nalazi 16 igrača: Gojko Pijetlović, Branislav Mitrović, Dušan Mandić, Živko Gocić, Sava Ranđelović, Milan Aleksić, Duško Pijetlović, Slobodan Nikić, Miloš Ćuk, Nikola Rađen, Filip Filipović, Andrija Prlainović, Stefan Mitrović, Nikola Jakšić, Strahinja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i Viktor Rašović.

Ekipa će se okupiti 16. novembra na Banjici, gde će imati večernji trening, u ponedeljak se putuje u Niš, gde će se u utorak igrati utakmica sa Špancima.

"Igraće se na 25-metarskom bazenu i to je novina za sve. Kraći teren ipak traži druga rešenja", rekao je za sajt Saveza selektor Dejan Savić.

Ulaznice za duel Srbije i Španije biće u prodaji od srede na biletarnici SC Čair od 15 do 20 časova, a za kartu je potrebno izdvojiti 400 dinara.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.