VK Nais remizirao sa Banjicom

Izvor: JužneVesti.com, 15.Dec.2014, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VK Nais remizirao sa Banjicom

Golom Matije Miloševića u poslednjim sekundama ekipa Vaterpolo kluba iz Niša odigrala je nerešeno sa Banjicom na čairskom bazenu. Rezultat meča je 7:7 (0:1, 3:3, 1:2, 3:1).

U trećem kolu Prve A lige niški vaterpolisti zabeležili su prvi remi u sezoni pogotkom nakon kontre u poslednjim sekundama meča.

Banjica je većim delom meča imala prednost, a povela je golom Bakića koji je postigao jedini gol u prvoj četvrtini.

Druga četvrtina >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << počela je pogotkom Radulovića za 2:0, a prvi gol za Nišlije delo je Uroša Vasića. Banjica je preko Bakića i Jankovića povela sa 4:1. Živić i Kostić su zatim postigli golove za Nais i nakon prvog poluvremena bilo je 4:3 za Beograđane.

Ponovo je četvrtinu pogotkom "otvorila" Banjica koja je uvećala prednost na 5:3 preko Bakića koji je bio siguran iz peterca. Popović je jedini "upisao" pogodak za Nais u trećoj deonici, dok je Banjica još jednim golom vodila 6:4 nakon tri četvrtine.

Peti gol za tim sa Čaira postigao je Vasić, ali odmah nakon toga je Lukić zatresao mrežu golmana Naisa Igora Lazića za 7:5 u korist Beograđana.

Bilo je uzbudljivo i u bazenu i oko njega jer je sredinom poslednje četvrtine trener Banjice dobio crveni karton i morao da napusti klupu.

Nišlije su u finišu serijom od 2:0 došle do remija, šesti pogodak postigao je Šilj, a bod je doneo Milošević.

Nakon tri kola Nais ima 4 boda i nalazi se na šestom mestu.

U narednom kolu Nais će ugostiti ŽAK iz Kikinde, a taj meč na programu je 27. decembra.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Sotirovićev gol među 20 najboljih u jesenjem delu JSL

Izvor: KGsport.info, 15.Dec.2014

. Gol koji je Vuk Sotirović postigao protiv Voždovca u 5. kolu Jelen Super lige, uvršten je među dvadeset najboljih golova ove polusezone.. Ovo je inače bio prvi gol Radničkog u ovoj sezoni, koji je omogućio Kragujevčanima prvi i jedini trijumf u Superligi ove polusezone. Među 20 najlepših...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.