VELIKO PRIZNANJE: Dejan Perišić dobio Zlatnu značku LEN

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2018, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKO PRIZNANJE: Dejan Perišić dobio Zlatnu značku LEN

Prvi vaterpolo radnik iz Srbije koji je dobio ovu nagradu.

Evropska plivačka federacija donela je odluku da Dejanu Perišiću dodeli Zlatnu značku LEN, za dugogodišnji uspešan rad i poseban doprinos rezultatima ove organizacije. Perišić je prvi srpski vaterpolo radnik koji je dobio ovo priznanje.

EP U BARSELONI: Branilac titule na startu POTOPIO Rumune! (FOTO)

Dragana Cvijić i Nemanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ilić najbolji rukometašica i rukometaš Srbije

U Tehničkom vaterpolo komitetu Perišić je od 2004, a danas je na mestu sekretara ovog organa. Takođe vodi od 2007. LEN školu za sudije kao jedan od predavača za primenu pravila. Priznanje je dobio i Švajcarac Rasin a biće im uručena na svečanoj večeri 25. jula u Barseloni.

VESLANJE: Vasić i Beđik šesti u Lucernu

- Ponosan sam, očigledno je da je neko stvari koje su radjene i uradjene vrednovao na ovakav način. Naravno, motiv više da nastavim da radim. Ovo je zasluga i moje ekipe i organizacije koja mi je omogućila da budem prisutan u LEN i da radim na kvalitetan način. Nastavljam dalje, cilj je pozicioniranje na višim mestima,  uz podršku saveza - rekao je Perišić.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.