VELIKA POBEDA: Srbija u uzbudljivoj završnici pobedila Mađarsku za svetsku bronzu

Izvor: HotSport.rs, 14.Avg.2017, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKA POBEDA: Srbija u uzbudljivoj završnici pobedila Mađarsku za svetsku bronzu

Juniorska vaterpolo reprezentacija Srbije je završila Svetsko prvenstvo na trećem mestu.

U borbi za bronzu je poražena Mađarska, i to rezultatom 12:11.
Odlična poseta i pune tribine bazena ‘Milan Gale Muškatirović’ su doprinele da mnogo bolje u utakmicu uđu srpski vaterpolisti. Srbija je imala veoma dobru prednost i činilo se da će bez puno problema doći do pobede.
Izabranici Vlade >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Vujasinovića su vodili sa 8:4, kada je usledio povratak Mađara. Prvo su postigli dva vezana gola i spustili na 8:6, ali je zahvaljujući Radonjiću naš sastav tada održao prednost.
A onda totalna ofanziva Mađara. Teleki je pogodio za 12:10, a onda i Manhrec na 47 sekundi do kraja. Imali smo loptu i gol prednosti, ali smo je izgubili, te je rivalu ostalo 22 sekunde za poslednji napad. Čovek odluke je bio Tankosić koji je presekao akciju Mađara i potvrdio pobedu Srbije.
FOTO: STARSPORT

The post VELIKA POBEDA: Srbija u uzbudljivoj završnici pobedila Mađarsku za svetsku bronzu appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.