VATERPOLO TRANSFER BOMBA: Filip Filipović u crveno-belom

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2021, 15:53

VATERPOLO TRANSFER BOMBA: Filip Filipović u crveno-belom

Ogroman adut za Ligu šampiona.

Sprema se veliki transfer u svetu vaterpola, Olimpijakos je na korak od potpisivanje Filipa Filipovića!

Grčki velikan je srpskom reprezentativcu ponudio dvogodišnji ugovor i 34-godišnji igrač će po pisanju grčkih medija sledeće godine nastupati u crveno-belom.

Tri kola pre kraja Primere, Barselona je poravnata sa Realom, i ima dva boda manje od Atletika. Dakle, važan je ne samo svaki bod, nego i svaki gol.  Večeras >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (22.00) Katalonci gostuju Levanteu, a kvota na dvojku je 1,17, dok je kombinazzija 2&3+ 1,33Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Levante - Barselona.

Navodno je Filipović u ponedeljak bio u Atini gde je dogovorio sve detalje ugovora, a ukoliko on napusti klub to će biti samo nastavak osipanja srpske kolonije u Mađarskoj. Solnok će sledeće godine biti bez Duška Pijetlovića i Radomira Drašovića koji se vraćaju u Srbiju i igraće za VK Novi Beograd.

Filipoviću će ovo biti peti klub u karijeri pošto je do sada nastupao za Partizan, Radnički Kragujevac, Pro Reko i Solnok, a Grci se nadaju da bi sa njim u timu mogli do trofeja Lige šampiona.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.