Crna Gora umalo do čuda – Hrvatskoj pobeda posle drame!

Izvor: B92, 16.Jan.2020, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crna Gora umalo do čuda – Hrvatskoj pobeda posle drame!

Vaterpolo reprezentacija Hrvatske pobedila je Crnu Goru 11:10 (1:2, 2:4, 2:4, 5:1), u drugom kolu grupe A Evropskog prvenstva u Budimpešti.

"Barakude" su od kraja prve četvrtine preuzele kontrolu nad mečom, međutim u poslednjoj četvrtini uspele su da ispuste veliku prednost.

Igrali su sjajno hrvatski vaterpolisti u tom periodu, u trećoj četvrtini razlika je išla i do pet golova, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u četvrtoj deonici su imali neočekivani pad i "ajkule" su to iskoristile.

Crna Gora je na krilima sjajnog golmana, kao i Brguljana, Vidovića i Petkovića uspela da se vrati serijom 5:0, međutim u završnici je posustala.

Imale su "ajkule" napad za vođstva, ali nisu uspele da ga iskoristi i Garsija je u narednom naletu "barakuda" uspeo da pogodi i time postavi konačan rezultat.

Uskoro opširnije...
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Hrvati "potopili" Crnogorce nakon drame

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Jan.2020

Vaterpolo reprezentacija Hrvatske pobijedila je Crnu Goru 11:10 (1:2, 2:4, 2:4, 5:1), u drugom kolu grupe A Evropskog prvenstva u Budimpešti.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.