Udovičić zadovoljan, ali poziva na skromnost

Izvor: Beta, 13.Sep.2010, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udovičić zadovoljan, ali poziva na skromnost

BEOGRAD, 13. septembra 2010. (Beta) - Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Udovičić rekao je u ponedeljak da je izuzetno zadovoljan zbog osvajanja bronzane medalje na Evropskom prvenstvu u Zagrebu, ali i da njegova ekipa mora da ostane na zemlji kako bi nastavila da postiže takve rezultate.

"Čestitam igračima na zalaganju i predanosti, ali treba da ostanemo na zemlji da bismo i ubuduće bili takvi... Treba da analiziramo sve, vidimo šta treba da popravimo, jer naš glavni cilj ostaju Olimpijske igre 2012. godine", rekao je Udovičić na konferenciji za novinare.

Srbija je ovog leta osvojila i zlatne medalje na završnom turniru Svetske lige u Nišu, a potom i na Svetskom kupu u Oradei. Sve to uprkos lošoj finansijskoj situaciju u Vaterpolo savezu Srbije i činjenici da u zemlji postoji samo jedan ozbiljan klub - Partizan.

Kapiten Vanja Udovičić zahvalio se saigračima na svemu prikazanom tokom leta i tome što su mu omogućili da dobije priznanje za najboljeg vaterpolistu turnira u Zagrebu. Vodja srpske reprezentacije je, ipak, priznao da se pribojava pritiska pod koji se stavljaju njegovi mladi saigrači od kojih se već sada traži olimpijsko zlato iz Londona.


Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Udovičić zadovoljan, ali poziva na skromnost

Izvor: NaDlanu.com, 13.Sep.2010

BEOGRAD, 13. septembra 2010. (Beta) - Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Udovičić rekao je da je izuzetno zadovoljan zbog osvajanja bronzane medalje na Evropskom prvenstvu u Zagrebu, ali i da njegova ekipa mora da ostane na zemlji kako bi nastavila da postiže takve rezultate. "Čestitam...

Nastavak na NaDlanu.com...

Dejan Udovičić čestitao izabranicima na uspesima

Izvor: Politika, 13.Sep.2010

BEOGRAD – Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Udovičić čestitao je svojim izabranicima na uspesima koje su ostvarili tokom leta, kao i na ponašanju i zalaganju tokom 90 dana napornog rada...„Izuzetno sam zadovoljan onim što smo uradili u ovoj sezoni. Sve smo postigli zahvaljujući...

Nastavak na Politika...

Udovičić: Zadovoljan sam, glavni cilj Olimpijada

Izvor: Glas javnosti, 14.Sep.2010, 07:07

BEOGRAD - Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Udovičić rekao je da je izuzetno zadovoljan zbog osvajanja bronzane medalje na Evropskom prvenstvu u Zagrebu, ali i da njegova ekipa mora da ostane na zemlji kako bi nastavila da postiže takve rezultate..."Čestitam igračima na zalaganju i...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.