Udovičić veruje timu iz Zagreba

Izvor: Sportski Žurnal, 11.Nov.2010, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udovičić veruje timu iz Zagreba

Vaterpolo reprezentacija Srbije novu sezonu počeće u utorak utakmicom sa Makedonijom na Tašmajdanu (19). Reč je o prvom kolu kvalifikacija Svetske lige. U našoj grupi su još Nemačka i Španija. Do kraja godine Srbija će 7.decembra gostovati najverovatnije u Magdeburgu Nemačkoj.

Selektor Dejan Udovičić je objavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << spisak igrača koji će biti na sceni sledećeg utorka. Reč je o timu koji je osvojio bronzu u Zagrebu na EP: Soro, Aleksić, Rađen, D. Pijetlović, Prlainović, S. Mitrović i Avramović (Partizan Rajfajzen), Filipović i Nikić (Pro Reko), G. Pijetlović (Crvena zvezda Vet), Udovičić (Mladost), Gocić (Latina) i Vapenski (Vojvodina).
Nadam se da će Beograđani doći u velikom broju da pozdrave momke koji su imali još jedno sjajno leto. Igrama, rezultatima i ponašanjem  su u potpunosti opravdali očekivanja i zbog toga zaslužuju čestitke – kaže selektor Dejan Udovičić.
D. S.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.