Udovičić odredio igrače za meč sa Francuskom

Izvor: RTS, 26.Apr.2009, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udovičić odredio igrače za meč sa Francuskom

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Udovičić odredio je igrače za treću utakmicu u grupi Svetske lige sa Francuskom, koja će se igrati u Eks An Provansu 29. aprila.

Na spisku su Soro, B. Mitrović, D. Pjetlović, F. Filipović, Prlainović, S. Mitrović, Aleksić, Rađen, Avramović (Partizan), P. Filipović, Vapenski (Vojvodina), Bašić (Marsej), Udovičić (Pro Reko) i Nikić (Olimpijakos).

Kako se navodi u saopštenju Vaterpolo saveza >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Srbije, debitant u ekipi biće Đorđe Bašić koji od ove godine igra za Marsej.

Reprezentacija će se okupiti u ponedeljak u 19 sati na Banjici, a u utorak putuje preko Pariza i Marseja do mesta gde će u sredu u 20 sati odigrati utakmicu. Na spisku nema igrača koji imaju obaveze u crnogorskom prvenstvu Gojka Pjetlovića i Gaka, a neizvestan je dolazak Nikića zbog zdravstvenih razloga. Tek u Francuskoj ekipi će se priključiti Vanja Udovičić.

Srbija je do sada zabeležila dve pobede u Svetskoj ligi, u Novom Sadu protiv Francuske sa 12:6 i u Atini protiv Grčke sa 11:6.  Posle Francuske, Srbija će se sastati sa Grčkom 12. maja u Beogradu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Udovičić odredio spisak za Francuze

Izvor: B92, 26.Apr.2009

Savezni selektor Dejan Udovičić odredio je spisak vaterpolo reprezentativaca koji će igrati u Francuskoj 29.aprila treću utakmicu u grupi Svetske lige...Na spisku su: golmani - Slobodan Soro, Branislav Mitrović; igrači - Duško Pijetlović, Filip Filipović, Živko Gocić, Andrija Prlainović,...

Nastavak na B92...

Udovičić saopštio spisak za Francusku

Izvor: Blic, 26.Apr.2009

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Udovičić odredio je danas igrače za treću utakmicu u grupi Svetske lige sa Francuskom, koja će se igrati u Eks An Provansu 29. aprila...Na spisku su Soro, B. Mitrović, D. Pjetlović, F. Filipović, Prlainović, S. Mitrović, Aleksić, Rađen, Avramović...

Nastavak na Blic...

Udovičić izabrao

Izvor: Sportske.net, 27.Apr.2009, 09:37

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije, Dejan Udovičić, saopštio je spisak igrača na koje računa u predstojećem meču svetske lige. Reprezetacija Srbije gostuje u Francuskoj.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.