Udovičić i Higl na Komen kupu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Avg.2009, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udovičić i Higl na Komen kupu

BEOGRAD - Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Udovičić i reprezentativka Srbije u plivanju, svetska prvakinja u disciplini 200 metara prsno Nađa Higl otvorili su večeras, u Sportskom centru Banjica, međunarodnim Komen kup u sinhronom plivanju.

Udovičić je učesnicima poželeo sreću dobre rezultate na takmičenju uz nadu da će se što više njih takmičiti na predstojećoj Olimpijadi 2012. godine u Londonu.

"Pružite svoj maksimum i rezultati >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << će biti super, poručila je takmičarima na Komen kupu u sinhronom plivanju reprezentativka Srbije u plivanju, svetska prvakinja u disciplini 200 metara prsno Nađa Higl.

Međunarodno takmičenje u sinhronom plivanju Komen kup 2009 trajaće do 9. avgusta, na bazenu beogradskog Sportskog centra Banjica, uz učešće kadetskih reprezentativnih selekcija iz 26 zemalja, od kojih je 13 mediteranskih.

Kadetska reprezentacija Srbije, u kojoj je 11 takmičarki, jedna je od najmlađih i pokušaće da ostvari dobar plasman u disciplinama solo, dubl i kombinacija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.