Udovičić: Nepotreban pritisak

Izvor: RTS, 21.Jul.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udovičić: Nepotreban pritisak

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Udovičić istakao je da državnom timu u ovom trenutku nije potreban nikakav pritisak koji se u javnosti stvara pred Olimpijske igre u Pekingu.
Udovičić je ocenio da su ambicije ekipe koju predvodi na svakom takmičenju bile "maksimalne" i dodao da će i na Igrama u Pekingu o konačnom plasmanu "odlučivati nijanse".
"Primorani smo da rad...
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Udovičić: "Pritisak nepotreban"

Izvor: B92, 21.Jul.2008

Selektor vaterpolo reprezentacije Dejan Udovičić istakao je da timu Srbije trenutno nije potreban pritisak od strane javnosti...Udovičić je ocenio da su ambicije ekipe koju predvodi na svakom takmičenju bile "maksimalne" i dodao da će i na Igrama u Pekingu o konačnom plasmanu "odlučivati nijanse"....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.