Udovičić: Srbija spremna za EP, cilj medalja

Izvor: Politika, 13.Jan.2012, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udovičić: Srbija spremna za EP, cilj medalja

BEOGRAD – Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Udovičić rekao je danas da se ekipa dobro priremila i da će na Evropskom prvenstvu koje u ponedeljak počinje u Ajndhovenu ići na visok plasman.

„Zadovoljan sam većim delom priprema a glavni cilj na turniru biće nam plasman u prve tri ekipe u grupe i u završnu fazu takmičenja i borbu za medalje”, rekao je Udovičić na konferenciji za novinare.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << />
On je ocenio da su pripreme protekle dobro, ali da postoji problem sa zdravstvenim stanjem kapitena Vanje Udovičića i Nikole Rađena, kao i centra Duška Pijetlovića. Probleme imaju i golman Slobodan Soro, kao i Živko Gocić.

Udovičić i Rađen su imali temperaturu.

„Nije dobro što su oni četiri dana proveli van trenažnog procesa, jer su Udovičić i Rađen bekovi i od njih mnogo zavisi igra u odbrani”, kazao je selektor.

Najbolji vaterpolista sveta u protekloj godini i reprezentativac Srbije Filip Filipović ocenio je da je ekipa spremna i da je najvažnije da ode zdrava na turnir.

Beta

objavljeno: 13/01/2012
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EP - 'Delfini' plivaju do medalje

Izvor: Sportske.net, 13.Jan.2012

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Udovičić rekao je danas da se ekipa dobro priremila i da će na Evropskom prvenstvu koje u ponedeljak počinje u Ajndhovenu ići na visok plasman.

Nastavak na Sportske.net...

Udovičić: Jakom odbranom do pobede na startu EP

Izvor: Vesti-online.com, 14.Jan.2012, 11:05

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Udovičić rekao je da očekuje da tim jakom odbranom dođe do željenog rezultata na prvoj utakmici na Evropskom prvenstvu koju Srbija u ponedeljak igra sa selekcijom Španije..."Fokus u odbrani biće zaustavljanje levorukog šutera Ćavija Garsije i snažna...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.