UŽIVO: Srbija-Italija

Izvor: Večernje novosti, 25.Jun.2017, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Srbija-Italija

Vaterpolo reprezentacije Srbije i Italije igraju finalni meč Svetske lige u Rusiji Za titulu u svetskoj ligi će se boriti vaterpolisti Srbije i Italije. Obe selekcije su do finalnog meča sitle posle boljeg izvođenja peteraca. “Delfini” su savladali SAD, dok su “azuri” bili bolji od ekipe Hrvatske. Detalje sa meča pratite na sajtu “Novosti”.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

DOMINACIJA Srbija uzela 11. ZLATO u Svetskoj ligi!

Izvor: Mondo, 25.Jun.2017

Vaterpolisti Srbije u ruskoj Ruzi osvojili jedanaesto zlato u Svetskoj ligi!..Srbija je uspela..Nakon jučerašnje drame protiv Amerikanaca, i prolaska u finale posle boljeg izvođenja kaznenih udaraca, Srbija se okitila novom zlatnom medaljom u Svetskoj ligi, što je 11. za "delfine", a ukupno 13. medalja...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.