UDOVIČIĆ POZVAO VATERPOLISTE ZA MEČ PROTIV MAKEDONIJE

Izvor: Kurir, 11.Nov.2010, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UDOVIČIĆ POZVAO VATERPOLISTE ZA MEČ PROTIV MAKEDONIJE

BEOGRAD - Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Udovičić objavio je spisak igrača za susret prvog kola kvalifikacija za Svetsku ligu protiv nacionalne selekcije Makedonije, koji će biti odigran u Beogradu 16. novembra.

Na spisku su vaterpolisti koji su letos na Prvenstvu Evrope u Zagrebu osvojili bronzanu medalju: Slobodan Soro, Marko Avramović, Živko Gocić, Vanja Udovičić, Boris Vapenski, Duško Pijetlović, Slobodan Nikić, Mlan Aleksić, Nikola Rađen, Filip >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Filipović, Andrija Prlainović, Stefan Mitrović i Gojko Pijetlović.

- Počinjemo novu sezonu takmičenja. Odlučio sam se za sastav iz Zagreba i nadam se da će publika pozdraviti ove momke, jer su rezultatima, igrama i ponašanjem to zaslužili. Favoriti smo protiv Makedonije i od tog meča očekujem da nastavimo sa pravljenjem sjajne atmosfere koja nas je krasila u poslednje dve sezone- rekao je Udovičić.

Reprezentativci Srbije će se okupiti 15. novembra, a utakmica protiv Makedonije biće odigrana na Tašmajdanu dan kasnije sa početkom od 19 časova.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.