U vaterpolu se zna ko je gazda, Srbija u finalu!

Izvor: Sportske.net, 26.Jul.2018, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U vaterpolu se zna ko je gazda, Srbija u finalu!

Aktuelni šampion Evrope savladao je selekciju Hrvatske u polufinalu kontinentalne smotre, pa će u subotu napasti četvrti uzastopni trofej na Evropskim prvenstvima.

Muška vaterpolo reprezentacija Srbije plasirala se u finale 33. Evropskog prvenstva u Barseloni, pošto je večeras savladala Hrvatsku rezultatom 9:7 (5:3, 1:1, 1:1, 2:2).

Rafalna paljba viđena je u prvoj četvrtini koju je naš nacionalni tim dobio rezultatom 5:3.

Nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << toga je usledila velika borba u bazenu, pala su po dva gola na obe strane za 14 minuta igre, pa je Srbija u poslednju četvrtinu ušla sa dva gola prednosti.

Golom Andrije Prlainovića "Delfini" ponovo stižu do tri gola viška (8:5), ali već u sledećem napadu Mandić pravi prekršaj posle kog Hrvati iz peterca postižu šesti gol na meču.

Tri minuta pre kraja Dušan Mandić lob udarcem postiže gol, a kako Hrvati u sledećem napadu nisu uspeli da urade ništa bilo je jasno da će "Delfini" dobiti prvi polufinalni meč na Evropskom prvenstvu.

Protivnik našim vaterpolistima u borbi za trofej biće bolji iz duela Španije i Italije. Finale je na programu u subotu od 22 časa i 15 minuta.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

'Delfini' u finalu Evropskog prvenstva!

Izvor: N1 televizija, 26.Jul.2018

Vaterpolo reprezentacija Srbije plasirala se u finale Evropskog prvenstva u Barseloni pobedom nad Hrvatskom rezultatom 9:7...Izabranici Dejana Savića su odigrali sjajan meč u reprizi prošlogodišnjeg finala Svetskog prvenstva i revanširali se ‚Barakudama‘ za poraz u Budimpešti...Posle izjednačene...

Nastavak na N1 televizija...

Srbija savladala Hrvatsku u "finalu prije finala"

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Jul.2018

Vaterpolo reprezentacija Srbije savladala je ekipu Hrvatske rezultatom 9-7 i obezbijedila finale na Evropskom prvenstvu koje se igra u Barseloni...Duel olimpijskog i evropskog šampiona - Srbije protiv svjetskog prvaka Hrvatske bio je pravi spektakl, posebno zbog poznatog i velikog balkanskog rivalstva...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.