Tucak: Srbija i Italija su se okliznule, mi još trajemo

Izvor: B92, 23.Jan.2020, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tucak: Srbija i Italija su se "okliznule", mi još trajemo

Selektor vaterpolo reprezentacije Hrvatske Ivica Tucak, posle plasmana u polufinale Evropskog prvenstva u Budimpešti, rekao je da njegov tim ima konitinuitet.

Tucak je napomenuo da je zbog toga srećan i ponosan.

Hrvatska je u četvrtfinalu EP pobeda Grčku sa 14:11 i za ulazak u finale u petak će se boriti protiv Španije, koja posle penala izbacila Srbiju, aktuelnog šampiona Evrope, dok će se u drugom polufinalu sastati Crna Gora i Mađarska.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />"Odigrali smo fenomenalnu utakmicu. Stvarno je tako i čestitam momcima i celom stručnom štabu na ovom poslu. Vidite kakve ekipe znaju da se okliznu. Velikani, sjajni timovi poput svetskog šampiona Italije ili evropskog šampiona Srbije. Mi smo tu i još trajemo. Mi imamo kontinuitet i to je ono što me čini srećnim i ponosnim na ove momke. Oni znaju da igraju ove utakmice, a to su šokantne utakmice," rekao je Tucak, prenosi Hina.

Vaterpolisti Hrvatske i Španije prvi polufinalni meč igraju sutra od 17.30 sati, dok će meč Mađarska-Crna Gora početi od 19 sati.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.