Tri superligaša iz Niša idu u doigravanja za opstanak u eliti, ostali čekaju svoj red

Izvor: JužneVesti.com, 25.Mar.2024, 13:33

Tri superligaša iz Niša idu u doigravanja za opstanak u eliti, ostali čekaju svoj red

Nije sjajna sezona za većinu niških klubova u kolektivnim sportovima - dok je pred fudbalerima Radničkog još mnogo do borbe za opstanak u Superligi, ŽKK Student se drži iznad crte, a Vaterpolo klub Naisa igra dobro u mini-ligi za plasman od 7. do 12. mesta, fudbalerke Mašinca će kao poslednjeplasirane ići u plej-aut, Odbojkaški klub Niš se od lidera našao u situaciji da čeka protivnika u baražu, a Ženski rukometni klub Naisa će igrati još pet mečeva u plej-autu.
Dok klubovi u tišini, bez podignutog glasa i javnih pitanja, čekaju odluku o finansiranju Komisije za sport i Veće da to usvoji, borba...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.