Šta kažu srpski vaterpolisti na cirkus Hrvata?

Izvor: Vesti-online.com, 15.Avg.2016, 08:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta kažu srpski vaterpolisti na cirkus Hrvata?

I kad igraš katastrofalno, i dalje si strah i trepet za rivale. Tako bi mogao da bude opisan meč poslednjeg kola vaterpolo turnira Hrvatska - Francuska, kada su "barakude" namerno izgubile ne bi li izbegle četu Dejana Savića, koja u Riju igra nikad slabije.

Posle teško izvojevane pobede protiv Japana, naši vateprolisti su prokomentarisali crikus u bazenu koji su priredili izabranici Ivice Tucka.

- Svi su tamo odigrali čudno. Stvarno mi ništa nije jasno. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Žao mi je što je tako, jer tu nema ni "s" od sporta, ali neću da trošim reči na to. Neka se time bave oni koji su to radili, mi se time ne bavimo - rekao je kapiten "delfina" Živko Gocić.

Ni golman Gojko Pijetlović nije hteo mnogo da gleda u tuđe dvorište.

- Mi sa svakom ekipom igramo isto. Ne interesuje nas šta se tamo dešavalo. Spremamo se za četvrtfinale - rekao je Pijetlović, koji je odlično branio u drugom poluvremenu meča sa Japanom, kada je zamenio indisponiranog Branislava Mitrovića.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.