Šta da kažem o Hrvatskoj...

Izvor: B92, 12.Feb.2024, 18:07

"Šta da kažem o Hrvatskoj..."

Vaterpolo reprezentacija Srbije igraće u utorak od 17 sati protiv Hrvatske u četvrtfinalu Svetskog prvenstva.

Biće to novi vaterpolo klasik, a dva tima poslednji put na Svetskom prvenstvu srela su se 2022. godine u Budimpešti takođe u četvrtfinalu.

Srpski vaterpolista Đorđe Vučinić je naveo da je reprezentacija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Hrvatske skup vrhunskih pojedinaca.

"Šta da kažem o Hrvatskoj da se ne zna. Ekipa vrhunskih pojedinaca, koji se odlično poznaju. Jaka je svaka linija golman Bijač, jaki centri, odlični šuteri. Najvažnija je odbrana, zajednička požrtvovanost u svakom momentu. Nema sumnje da nas čeka teška utakmica, ali ćemo sigurno učiniti sve da pobedimo i odemo u polufinale", naveo je Vučinić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Srbija ponovo bez medalje - Hrvatska u polufinalu SP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Feb.2024, 07:04

Vaterpolisti Srbije poraženi su od Hrvatske 15:13 u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Dohi. "Delfinima" sledi borba za peto mesto.  

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.