Izvor: Beta, 07.Sep.2010, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija u polufinalu Evropskog prvenstva

BEOGRAD, 7. septembra 2010. (Beta) - Vaterpolo reprezentacija Srbije plasirala se u polufinale Evropskog prvenstva u Zagrebu, pošto je u četvrtfinalu savladala Crnu Goru sa 6:5 (1:2, 1:1, 2:1, 2:1).

Najbolji u ekipi Srbije bio je kapiten Vanja Udovičić sa četiri pogotka, dok je u selekciji Crne Gore dvostruki strelac bio Mladjan Janović.

Protivnik Srbije u polufinalu u četvrtak biće selekcija Hrvatske koja je osvojila prvo mesto u Grupi A. U drugom polufinalu igraće Madjarska i Italija.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EP: Preko Crne Gore do polufinala

Izvor: S media, 07.Sep.2010

Vaterpolo reprezentacija Srbije plasirala se u polufinale EP, koje se održava u Zagrebu, nakon što je savladala selekciju Crne Gore, rezultatom 6:5 (1:2, 1:1, 2:1, 2:1)...Srbija je do pobede došla sjajnom igrom u poslednjem periodu meča, u kojem je prvi gol primila posle sedam minuta igre, dok je...

Nastavak na S media...

Srbija u polufinalu EP posle pobede nad Crnom Gorom

Izvor: TV Avala, 08.Sep.2010, 01:36

Vaterpolo reprezentacija Srbije plasirala se u polufinale Evropskog prvenstva u Zagrebu, pošto je večeras u četvrtfinalu savladala Crnu Goru sa 6:5 (1:2, 1:1, 2:1, 2:1). 

Nastavak na TV Avala...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.