Srbija kandidat za domaćina EP u vaterpolu 2024. godine

Izvor: RTS, 23.Jan.2020, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija kandidat za domaćina EP u vaterpolu 2024. godine

Srbija i Beograd žele da organizuju šampionat Evrope u vaterpolu 2024. godine, rekao je u Budimpešti generalni sekretar VSS Nemanja Marijan.
Čelni ljudi VSS razgovarali su na tu temu sa rukovodiocima LEN-a.

"Preneo sam našu želju da 2024. budemo domaćini Evropskog prvenstva u Areni. Imamo sjajna iskustva i u LEN su rekli >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da su vrlo zadovoljni što smo izneli takav predlog", rekao je Marijan.
Za sada su protivkandidati Firenca i Tel Aviv, a odluka bi trebalo da bude doneta u maju ove godine.
Srbija ima prednost jer se događaji iz januarskih dana 2016. godine u Areni još prepričavaju kao primer vrhunski organizovanog sportskog dogadaja.
Takođe, Srbija je vrhunski organizovala šampionat 2006. godine.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BEOGRAD JE DOBAR DOMAĆIN: Srbija istakla kandidaturu za organizaciju Evropskog prvenstva u vaterpolu 2024. godine

Izvor: Kurir, 23.Jan.2020

Srbija i Beograd žele da organizuju šampionat Evrope u vaterpolu 2024. godine, rekao je danas u Budimpešti generalni sekretar VŠ Nemanja Marijan.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.