Izvor: RTS, 27.Nov.2020, 15:03

Šoštar novi sportski direktor VK Novi Beograd

Legendarni vaterpolo golman Aleksandar Šoštar predstavljen je danas kao novi sportski direktor vateropolo kluba Novi Beograd.
Šoštar je najnovije pojačanje u Novom Beogradu, a zajedno sa njim klub je predstavio ceo stručni kadar, koji čine šef stručnog štaba Vladimir Vujasinović, pomoćni trener Aleksandar Ćirić, šef struke za mlađe kategorije Nenad Vasilovski, kondicioni trener >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Aleksandar Janik, član uprave zadužen za sportska pitanja Đorđe Pejčić i predsednik kluba Goran Mandić.

Bivši i dugogodišnji predsednik VK Partizan Aleksandar Šoštar rekao je da je na poziv Aleksandra Šapića došao u VK Novi Beograd.
"Ja sam najnoviji ovde, praktično od danas, a već od 1. decembra treba da počnem da radim. Došao sama na poziv Aleksandra Šapića, koji me pozvao i ponudio mesto sportskog direktora. Tražio sam malo vremena da razmislim i moj odgovor je bio pozitivan, jer mislim da je ovo sredina koja ima prespektivu. Uslovi su dobri, Novi Beograd je opština kojoj je potreban jedan ovakav centar. Orjenetacija i priortet biće rad sa decom", rekao je Šoštar na konferenciji za medije u SC 11. aprili na Novom Beogradu.
Trener Vladimir Vujasinović poželeo je dobrodošlicu svim članovima stručnog štaba.
"Ove sezone imamo jak prvi tim koji konkuriše za domaće trofeje, a predstavićemo se i u Evropi. Osnovni cilj nam je formirrnaje vaterpolo škole, koja će u skorijoj budućnosti izbaciti vaterpolo asove. Da nastavimo da radimo kao što smo dosad. Želim nam svima sreću", rekao je Vujasinović.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šoštar novi sportski direktor VK Novi Beograd

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Nov.2020

Legendarni vaterpolo golman Aleksandar Šoštar predstavljen je danas kao novi sportski direktor vaterpolo kluba Novi Beograd...Šoštar je najnovije pojačanje u Novom Beogradu, a zajedno sa njim klub je predstavio ceo stručni kadar, koji čine šef stručnog štaba Vladimir Vujasinović, pomoćni...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Šoštar i Vujasinović ponovo zajedno, ali ne u Partizanu...

Izvor: Sportske.net, 27.Nov.2020

Proslavljeni vaterpolo golman Aleksandar Šoštar novi je sportski direktor vaterpolo kluba Novi Beograd...Kako je rekao na današnjem predstavljanju, Šoštar je u klub došao na poziv predsednika gradske opštine Novi Beograd Aleksandra Šapića. On je ocenio da je taj klub sredina koja ima dobru perspektivu........."Uslovi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.