Smederevci uživali u pobedi vaterpolista

Izvor: B92, 16.Jun.2015, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smederevci uživali u pobedi vaterpolista

Vaterpolo reprezentacija Srbije pobedila je selekciju Rusije sa 12:5 (3:1, 4:0, 3:3, 2:1) u prijateljskom meču odigranom u Smederevu pred 5.000 gledalaca.

Srbija će u sredu u Šapcu odigrati još jednu utakmicu protiv Rusije, koja će biti u sklopu priprema pred Svetsku ligu.

Najefikasniji igrač na meču bio je Duško Pijetlović sa pet golova, Filip Filipović je dodao dva, dok su se jednom u strelce upisali Dušan Mandić, Miloš Ćuk, Nikola Jakšić, Gavril >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Subotić i Milan Aleksić.

Selektor selekcije Srbije Dejan Savić zahvalio se Smederevu na gostoprimstvu i velikoj podršci sa tribina.

"Rusija je sve bolja ekipa i nije bila laka utakmica. U teškom smo treningu i vidi se da nam je potrebna svežina. Nažalost, zdravstveni bilten nije najbolji jer povreda muči Stefana Mitrovića, ali bar je Ćuk igrao", naveo je Savić.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo,   Subotica

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.