Sistem regionalne lige za 15 dana

Izvor: B92, 22.Maj.2014, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sistem regionalne lige za 15 dana

Od naredne sezone igraće se regionalna liga u vaterpolu, a kako će izgledati sistem takmičenja i koliko klubova će učestvovati biće poznato za 15 dana.

Predstavnici Vaterpolo saveza Srbije, Hrvatske, Crne Gore i Slovenije dogovorili su se u četvrtak u Beogradu da izvrše dodatne konsultacije unutar samih organizacija kako bi bio postignut sporazum o sistemu takmičenja i broju klubova.

U konstruktivnoj diskusiji na sastanku prvog Upravnog odbora buduće Triglav >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vaterpolo lige predstavnici nacionalnih Saveza izneli su predloge vezane za sistem takmičenja i broj klubova, uvažavajući, pre svega, situaciju u svojim sredinama, preneo je Vaterpolo savez Srbije.

Takođe je razgovarano o prenosima, TV pravima, marketingu, PR komisiji, ali će o tome biti reči narednoj sednici Upravnog odbora.

Iz Vaterpolo saveza Srbije u Upravni odbor su kooptirana trojica članova predsednik Milorad Krivokapić, potpredsednik Aleksandar Šoštar i Goran Bojović.

Na sastanku u srpskoj Kući vaterpola Hrvatsku su predstavljali Predrag Sloboda, Perica Bukić i Željan Konsuo, Crnu Goru Đuro Marić i Petar Porobić, a Sloveniju Marko Tropan.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.