Šefik „naterao” Gardijan da piše o vaterpolu!

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Jan.2014, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šefik „naterao” Gardijan da piše o vaterpolu!

Spektakularni pogodak Denisa Šefika koji je Crvenoj zvezdi doneo peti uzastopni trofej, drugi u istoriji u Kupu Srbije, odjeknuo je širom planete, ne samo u svetu vaterpola.
Toliko da su o njemu pisali i Britanci, nacija koja je izmislila vaterpolo, ali je sada gotovo taj sport amaterski na Ostrvu.
Ipak, Šefikovom pogotku ni hladni Britanci nisu mogli da odole. Čuveni „Gardijan” je u svojoj video arhivi za prošlu nedelju na prvo mesto stavio upravo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << završnicu finala Kupa Srbije između Crvene zvezde i Radničkog i naravno gol Šefika uz sledeći opis:
Ostao je da se odigra jos samo jedan sekund, rezultat izmedju dve vaterpolo ekipe je izjednacen, a lopta je kod golmana na sigurno. Kraj meca? Nikako. U jos jednom cinu golmanskog izmotavanja, ovaj golman hokeja na ledu je otisao da poprica sa navijacaima dok je igra bila u toku na drugom kraju leda. izazivao je sudbinu.
Iza Šefika su se redom poređali događaji u kojima se pominje dolazak Huana Mate u Mančester junajted, te Mohameda Salaha u Čelzi, potom ragbi turnir „Šest nacija”, reklama koju je za Volvo snimio Zlatan Ibrahimović

Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Nema ponavljanja finala Kupa: Šefikov gol je regularan, Zvezdi ostaje trofej

Izvor: Blic, 30.Jan.2014

Žalba Radničkog Kon Tiki je odbijena, vaterpolistima Crvene zvezde ostaje trofej nacionalnog Kupa, potvrdio je Vaterpolo savez Srbije...Takmičarski odbor odbio je žalbu Kragujevčana i na osnovu analize snimka utvrđeno je da je Denis Šefik šutirao ka golu Radića neposredno pre zvuka sirene kojom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.