Šefik dobija pasoš Crne Gore

Izvor: B92, 30.Maj.2010, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šefik dobija pasoš Crne Gore

Bivši golman reprezentacije Srbije Denis Šefik dobiće pasoš Crne Gore i biće golman selekcije koja brani titulu prvaka Evrope na predstojećem EP u Zagrebu.

Selektor crnogorske reprezentacije Petar Porobić i potrpedsednik Vaterpolo Saveza Crne Gore Aleksandar Tičić napravili su dogovor sa Šefikom.

Tičić je i predsednik Budve, kluba za koji već dve godine Šefik brani. Crnogorska reprezentacija u drugoj polovini jula boraviće u Kaliforniji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na pripremama sa Amerikancima, pred Svetsku ligu u Nišu i EP u Zagrebu.

Konkurecniju na golu Crne Gore Denis Šefik će imati u Zdravku Radiću iz Primorca i Milošu Šćepoviču iz Jadrana.

Nedavno je crnogorski pasoš dobio i talentovani centar Miloš Vukićević koji je ove sezone odlično odigrao za Vojvodinu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Crnogorci dali pasoš Denisu Šefiku

Izvor: Vesti-online.com, 30.Maj.2010

Bivši golman reprezentacije Srbije Denis Šefik narednih dana dobiće pasoš Crne Gore, tako da će moći da nastupa za tu selekciju na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj, prenose crnogorski mediji...Dogovor sa Denisom Šefikom napravili su selektor Crne Gore Petar Porobić i potpredsednik Vaterpolo saveza...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.