Savićev spisak: Prlainović ne ide u Španiju

Izvor: Mondo, 22.Jun.2018, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savićev spisak: Prlainović ne ide u Španiju

Selektor je odredio koji igrači će nastupiti na Mediteranskim igrama, koje srpska vaterpolo reprezentacija uzima izuzetno ozbiljno.

Foto: MN Press

Dok trenira "delfine" u Kranju, na pripremama za takmičarsko leto, selektor Dejan Savić napravio je presek trenutnog stanja i sastavio spisak igrača koje će povesti na Mediteranske igre u Taragoni (27-30. jun).

Andrija Prlainović, "mozak" igre srpske reprezentacije, neće moći da nastupi na "generalnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << probi" za Evropsko prvenstvo u Barseloni (14-28. jul). Naš iskusni vaterpolista priključio se ekipi posle oporavka od povrede, ali i dalje nije u takmičarskom ritmu da bi mogao da igra već krajem juna.

Njegovo mesto zauzeće Strahinja Rašović.

Na Savićevom definitivnom spisku za Mediteranske igre napisana su ova imena: Gojko Pijetlović, Branislav Mitrović, Dušan Mandić, Viktor Rašović, Sava Ranđelović, Miloš Ćuk, Duško Pijetlović, Nemanja Ubović, Milan Aleksić, Nikola Jakšić, Filip Filipović, Strahinja Rašović i Stefan Mitrović.

"Delfini" će u Taragoni početi učešće u grupi sa Crnom Gorom, Francuskom i Portugalom, dok su u drugoj grupi Grčka, Italija, Španija i Turska.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.