Savićev prvi spisak

Izvor: Sportski Žurnal, 16.Jan.2013, 01:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savićev prvi spisak

U Beogradu je u utorak održana sednica Stručnog saveta Vaterpolo saveza Srbije (VSS) na kojem je glavna tačka dnevnog reda bio spisak kandidata za reprezentativne selekcije u narednom periodu.
Dejan Savić je obelodanio imema reprezentatvnih kandidata „A“ selekcije, posebno za susret sa Nemačkom 2. februara u Novom Sadu.
Na spisku su: Gojko Pijetlović, Branislav Mitrović, Duško Pijetlović, Slobodan Nikić, Vanja Udovičić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Nikola Rađen, Milan Aleksić, Filip Filipović, Živko Gocić, Dušan Mandić, Andrija Prlainović, Stefan Mitrović, Miloš Ćuk, Nemanja Ubović i Nikola Dedović.
Na širem spisku su još: Miloš Marinković, Nikola Eškert, Viktor Rašović, Boris Vapenski, Aleksa Šaponjić, Strahinja Rašović i Marko Matović.
Zanimljivo je da je Marinković prošlog januara branio za Makedoniju i ovo je njegov povratak.
Tako sada stvari stoje, ali je jasno da su moguće promene. Videćemo šta će se sve događati do sredine maja kada nas očekuje početak priprema za Svetsko prvenstvo u Barseloni.
Savić je odredio i stručni štab. Tu su: Dejan Stanojević (trener, rad sa golmanima), Vladimir Pavlović (kondicioni trener), Stefan Ćirić (trener, logistika), Goran Čanković (tim menadžer), Vladimir Harhaj (lekar) i Veljko Radunović (fizioterapeut). Moguće je da će u timu biti i trener zadužen za suve treninge.
Pred nama je veliki posao sa istim ambicijama. Imam poverenje u ovaj tim , u saradnike – kratko je kazao Dejan Savić.
Pripreme bi počele 20.maja, obuhvatile bi u startu rad na Zlatiboru i Beogradu. U kalendaru je učešće na finalnom turniru Svetske lige ako se kvalifikujemo posle mečeva sa Nemačkom i Španijom.
Zatim su u planu pripreme u Kanadi i onda alterantivno učešće na Samaracidis kupu u Grčkoj ili nastavak rada u SAD. U julu su pripreme u Herceg Novom i verovatno turnir u Bečeju ili drugom mestu u Srbiji. Moguć je i rad sa Australijom sredinom jula .
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.