Savić pred epsko finale: I Crnogorci igraju na domaćem terenu!

Izvor: MozzartSport.com, 22.Jan.2016, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savić pred epsko finale: I Crnogorci igraju na domaćem terenu!

"Većina nas se potajno nadala ovom finalu, ali sigurno je da su Srbija i Crna Gora u bazenu pokazale najviše i zasluženo su tu gde jesu"

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić rekao je da očekuje veliku borbu protiv Crne Gore u finalu Evropskog prvenstva i našalio se da će obe selekcije u KOMBANK areni igrati na domaćem >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << terenu.

"Većina nas se potajno nadala ovom finalu, ali sigurno je da su Srbija i Crna Gora u bazenu pokazale najviše i zasluženo su tu gde jesu. Crna Gora je u poslednje vreme imala nekoliko pehova, ali je dolazak novog selektora Gojkovića promenio stvari", rekao je Savić na konferenciji za medije u Hotelu M.

On je dodao da niko nije nepobediv i da će finale sigurno da bude otvoreno.

"Pitao me je neko da li Srbija ima mane? Naravno, da ima, svi ih imaju. Naš rival agresivnošću je savladao Italiju i Mađarsku. Očekujem veliku utakmicu", poručio je Savić.

Kapiten Srbije Živko Gocić istakao je da su Crnogorci tim za respekt, ali da je ekipa spremna da uradi sve što je do nje i osvoji treće uzastopno evropsko zlato.

"Uradićemo sve da medalja oko vrata bude najsjajnija. Finale je uvek posebno, nosi mnoge stvari, očekujem veliku borbu, pružićemo maksimum, a da li će to da bude dovoljno - videćemo", poručio je Gocić.

Finale Evropskog prvenstva između Srbije i Crne Gore igra se u subotu od 17.45 sati.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.