Savić odredio sastav ekipe za završni turnir Svetske lige

Izvor: Beta, 14.Jun.2019, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savić odredio sastav ekipe za završni turnir Svetske lige

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić odredio je danas sastav ekipe za završni turnir Svetske lige u Beogradu.Savić je u tim pozvao 15 igrača, a na spisku su: Gojko Pijetlović (Šabac), Dušan Mandić (Pro Reko), Nikola Dedović (Špandau 04), Sava Randjelović (OSC), Miloš Ćuk (Mladost), Duško Pijetlović (Dinamo), Nemanja Vico (Trst) i Milan Aleksić (trenutno bez kluba).Na spisku su i Nikola Jakšić (Ferencvaroš), Filip Filipović (Pro Reko), Andrija Prlainović (OSC), Stefan Mitrović (trenutno bez kluba), Branislav Mitrović (OSC), Radomir Drašović (treba da potpiše za Solnok) i Strahinja Rašović (Eger)."Izuzetno je naporna sezona, vidljiv je umor kod igrača ali ćemo učiniti sve da takmičenje dočekamo u što je moguće boljoj formi. Naš cilj se zna i od njega ne odustajemo", rekao je Savić, navodi se na sajtu Vaterpolo saveza.Viktor Rašović nije na spisku zbog povrede. Finalni turnir Svetske lige održaće se u Beogradu, na bazenu Tašmajdan od 18. do 23. juna.Reprezentacija Srbije utakmice u grupi igra od 21 čas. Srbija će u utorak u prvom kolu igrati sa Australijom, dan kasnije sa Hrvatskom, a 20. juna sa Kazahstanom.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Savić odredio sastav ekipe za završni turnir Svetske lige

Izvor: Danas, 14.Jun.2019

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić odredio je danas sastav ekipe za završni turnir Svetske lige u Beogradu. Članak Savić odredio sastav ekipe za završni turnir Svetske lige se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Mandić: Želimo da osvojimo trofej pred domaćim navijačima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jun.2019, 09:54

Vaterpolo reprezentativac Srbije Dušan Mandić, pred predstojeći završni turnir Svetske lige u Beogradu, istakao je da će njegovom timu biti potrebna podrška domaćih navijača, jer turnir neće biti lak..."Biće teško, očekuje nas težak turnir. Šest utakmica u šest dana. Nijedna utakmica neće...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.