Saša Ilić dobio funkciju!

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2018, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Ilić dobio funkciju!

Legendarni fudbaler Partizana ima funkciju od danas.

Vaterpolo klub Partizan dobio je novog člana Upravnog odbora.

Radi se o još uvek aktivnom fudbaleru crno-belih, Saši Iliću, legendi kluba i velikom navijaču svih sekcija Partizana.

"Moja prijateljica me je pitala da li bih ušao u UO ukoliko mogu da pomognem.







Nisam se dvoumio, jer sam partizanovac, a najbitnija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << stvar je da koliko toliko vratimo klub tamo gde zaslužuje", rekao je Saša Ilić, prenose "Novosti".

Aleksandar Šoštar će ostati na čelu VK Partizan i u naredne četiri godine, a Zoran Avramović će biti predsednik Skupštine.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Vreme je za Saleta - prvo VK Partizan! A, sledeći je...

Izvor: Mondo, 03.Nov.2018, 09:58

Proslavljeni fudbaler i legendarni kapiten Partizana dobio mesto u Upravnom odboru Vaterpolo kluba Partizan. "Došao sam da pomognem", rekao Saša Ilić...Najzanimljivija vest sa poslednje Redovne izborne Skupštine VK Partizan je ta da je novi član Upravnog odbora proslavljeni i sa 40 godina još uvek...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.