Šapić ponovo u bazenu

Izvor: Mondo, 23.Sep.2017, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šapić ponovo u bazenu

Legendarni golgeter vaterpolo reprezentacije nastupa na egzibicionoj utakmici u Italiji.

Foto: Twitter/AcaSapic

Aleksandar Šapić, dugogodišnji reprezentativac SR Jugoslavije, SCG i Srbije, na društvenim mrežama se oglasio iz Portofina, nadomak Đenove, gde se u subotu uveče sastaju reprezentacija Italije i "Ol stars" tim.

Osvajač dvocifrenog broja medalja sa najvećih takmičenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i svih trofeja osim olimpijskog zlata, oprostio se od vaterpola 2009. godine, a sada će ponovo zaigrati, u timu sa Filipom Filipovićem, Tamašom Kašašom i mnogim drugim aktuelnim ili bivšim asovima.

Šapić je na svom Instagram profilu objavio kratak snimak sa sinoćnog treninga, na kome, kao nekad, postiže gol sa distance.

"Nisam još za staro gvožđe", poručio je sada 39-godišnji predsednik opštine Novi Beograd.

Nisam još za staro gvožđe. Na večerašnjem treningu sa Filipom Filipovićem pred sutrašnji meć "All stars" - Italija u Portofinu. #waterpolo #sori #italia

A post shared by Aleksandar Šapić (@acasapic) on Sep 22, 2017 at 3:14pm PDT
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.